H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115.
Tel: +36-20-545-3331
Fax: +36-1-258-6522LEGFRISSEBB HÍREINK

Facebook!
Al-Bohacen közösség

2013-07-24


Csatlakozzon közösségünkhöz és értesüljön első kézből!


Tovább...

3D lézervágás!
Újabb gyártócsarnok

2013-04-09


Új, 1200m2-es gyártócsarnokunkban, Prima Optimo 200-as típusú öttengelyes lézervágó berendezésünk várja megrendelőink kívánságait.


Tovább...

Friss katalógusok!
Több nyelven

2013-02-08


Felkerült a letölthető dokumentumaink közé aktualizált bemutatkozó, valamint a csővázas rendszerekről szóló katalógusunk.


Tovább...

Tudta Ön, hogy:

Katt:   IP:

PageRank

FORRASZTÓKERETEK, JIG-EK

Cégünk vállalja forrasztókeretek, JIG-ek és egyedi befogó szerkezetek tervezését, gyártását. Ezek az eszközök elsősorban az elektronikai iparban kerülnek felhasználásra, de sok éves tapasztalatunk segítségével, képesek vagyunk szinte bármilyen felhasználási terület számára megoldást kínálni. Termékeink minõségét, pontosságát és tartósságát szakembereink hozzáértése és gyakorlottsága, a választható anyagok széles palettája, valamint a nagy pontosságú CNC berendezésekbõl álló gépparkunk biztosítja.


Keressen bennünket!
Szakembereink készségesen állnak rendelkezésére szaktanácsadással,
akár az Önök telephelyén.


JIG-eknek nevezzük azokat a gyártásban használt kiegészítő berendezéseket, melyek lehetővé teszik az azonos munkadarabok gyors és pontos rögzítését, pozícionálását. A pozicionáló berendezéseknél gyakorta alkalmazzák a "pokajoke" módszert, amely megakadályozza az alkatrész hibás beillesztését, így gyorsítja a termelést, csökkenti a hibaszázalékot. Amennyiben a felhasználási terület egyedi minősítéssel (pl: ESD) rendelkezik, úgy a minősítésnek megfelelő anyagokból készül a berendezés.


Néhány példa az eddig elkészült berendezésekből:

  • Forrasztókeretek
  • Elektronikai tesztelő/rögzítő berendezések (elektronikai panelek, LCD panelek)
  • Mechanikai összeszerelést segítő rögzítő készülékek
  • Megmunkálást segítő rögzítő berendezések

Forrasztókeretek – a speciális terület


A leggyakrabban használt területek az elektronikai iparban találhatók - SMD, SMT megmunkálás - ahol felhasználásra kerülnek a forrasztó keretek. Az elkészítésük során igen nagy pontosságot, precizitást és átgondoltságot igényel, amelyben az utóbbi években nagy tapasztalatra tettünk szert. A nagy szilárdságú, magas hőmérsékletnek is ellenálló forrasztókeretek a gyártás bármely szakaszában megbízhatóan használhatóak. Egyedi kialakításuknak köszönhetően pontosan illeszkednek az anyaghoz, alkatrészhez, így megkönnyítik a gyártást és növelik az előállítás pontosságát. A méretek tekintetében rugalmasan tudunk alkalmazkodni az elvárásoknak megfelelően.


A forrasztókeretek elkészítésénél az alapanyagok széles skáláját kínáljuk - legyen szó a leggyakrabban használt Durostone-ról, vagy bármilyen egyéb anyagról - a felhasználási terület elvárásainak megfelelően.


A Durostone egy üvegszállal erősített műanyag, amely nagymértékben ellenáll a vegyi anyagok hatásainak, hővel szembeni ellenállása miatt széles spektrumban felhasználható. Az elektronikai ipar területein nagy fontosságot jelentő minősítésben, ESD változatban is elérhető.
Anyagát tekintve Polyester, Vinylester, Epoxy, módosított Epoxy, valamint az ESD-s változat magas grafittartalommal is bír.

H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115. | Tel: +36-20-260-6018 | Fax: +36-1-258-6522


© copyright 2012 Al-Bohacen Kft.