H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115.
Tel: +36-20-545-3331
Fax: +36-1-258-6522LEGFRISSEBB HÍREINK

Facebook!
Al-Bohacen közösség

2013-07-24


Csatlakozzon közösségünkhöz és értesüljön első kézből!


Tovább...

3D lézervágás!
Újabb gyártócsarnok

2013-04-09


Új, 1200m2-es gyártócsarnokunkban, Prima Optimo 200-as típusú öttengelyes lézervágó berendezésünk várja megrendelőink kívánságait.


Tovább...

Friss katalógusok!
Több nyelven

2013-02-08


Felkerült a letölthető dokumentumaink közé aktualizált bemutatkozó, valamint a csővázas rendszerekről szóló katalógusunk.


Tovább...

Tudta Ön, hogy:

Katt:   IP:

PageRank

FORRASZTÁSTECHNIKA

Cégünk egyik erőssége a forrasztástechnika, amelyhez széles termékkínálatot biztosítunk. A forrasztó berendezéseken kívül pákahegyek, forrasztástechnikai anyagok vagy segédanyagok, illetve utómunka és ellenőrző rendszerek kereskedelmével is foglalkozunk.


Immár nyolc éve látjuk el partnereinket kiemelkedő minőségű eszközökkel és magas színvonalú szolgáltatásainkkal bel-, és külföldön egyaránt, partnereink érdekeit és elvárásait szem előtt tartva. A segédanyagoktól kezdve a komplett munkaállomások szakszerű kiépítéséig kézséggel állunk rendelkezésére. Az általunk forgalmazott termékekre teljes körű terméktámogatást és szervizelést biztosítunk képzett szakembereinkkel.


Spanyol gyártóval együttműködve látjuk el Magyarország képviseletét JBC termékekkel immár több éve.

KÉPVISELT MÁRKÁK

Közel 80 évnyi szakirányú tapasztalat a JBC-t a forrasztó berendezések és eszközök technológiai élvonalába emelte. Az innováció, a hatékonyság és a megbízhatóság a fő előnyei termékeink széles skálájának, melyek megfelelnek a szakmai követelmények igényeinek. Magas technológiai színvonal, kiváló minőség. A JBC a termékek folyamatos tökéletesítésének és fejlesztésének programjával rendelkezik. Ez a Kutató és Fejlesztő Részlegében a leginnovatívabb forrasztási technológiák létrejöttét eredményezte. Valamennyi JBC termék megfelel az EC előírásoknak és eleget tesz az ESD ajánlásoknak az elektrosztatikus kisülések elleni védelem terén.

A BOFA cég egyedülálló szakértő a füstelszívó és szűrő rendszerek területén. Jegyzett vezetői a legkülönbözőbb iparágak területén ismert legújabb megoldásoknak. Napjaink egyre erősödő igénye a csökkenő üzemeltetési költségek és új anyagok kifejlesztése iránt arra kötelez, hogy folyamatosan kutassuk az új módszereket, melyekkel a felhasználók számára lehetővé tesszük mind az alkalmazottak, mind pedig a környezet védelmét, miközben csökkentjük az energia felhasználást és a bevezetési időt.

A németországi vállalat rendkívül hatékony, felhasználóbarát és nagy teljesítményű berendezéseivel kivívta magának a világ vezető kézi forrasztástechnikai gyártója címet. Innovatív megoldásaiknak köszönhetően az iparág minden területén kiemelkedő minőségű termékekkel látják el a piacot legyen az a berendezés vagy a hozzá kapcsolódó tartozék.

1982 óta a Metcal nagy teljesítményű precíziós eszközök gyártásával vívta ki a szakma elismerését. A forrasztó, kiforrasztó és fejlett utómunka berendezéseik továbbra is mércét állítanak fel a megbízhatóság, rugalmasság és költséghatékony teljesítmény szolgálatában. A Metcal, az OK International csaport tagja, a világ vezető szállítója a forrasztó szerszámok és berendezések területén. Az OK International kínálatát is tartalmazza, beleértve az OKI Asztali forrasztó és kiforrasztó szerszámokat, folyadék-adagoló rendszereket és füstelszívó rendszereket, valamint a Techcon Systems márkanév által biztosított precíziós adagolókészülékeket és ragasztó adagoló berendezéseket.

A Finetech innovatív megoldásokat kínál szinte minden utómunka feladatra az egyszerű kézi forrasztási technológiától az alapvető belépő szintű utómunka rendszereken át a komplex fejlett utómunka berendezésekig. Manuális, félautomata és automata rendszerek állnak rendelkezésre magas minőségű alkatrészekkel, így tartva a lépést az új fejlesztésekkel a piacon. A Finetech számos iparágban jelen van, beleértve a repülőgépipar, az orvosi technológiai, fogyasztási elektronika, félvezető, optoelektronikai, katonai és a kutatási területeket.

Speciálisan kifejlesztett tisztítószerek, festékek valamint egyéb vegyi anyagok és eszközök, amelyek javítják a hatékonyságot, a biztonságot és a teljesítményt. A Techspray által kínált élvonalbeli technológiák biztosítják a környezetbarát megoldásokat az elektronikai összeszerelő és karbantartó folyamatok során. Természetes, biológiailag lebomló összetevők, alacsony VOC (illékony szerves vegyületek) és nulla GWP (globális felmelegedési potenciál) kulcsfontosságú tényezők a gyártás és javítási folyamatok során.

Az Almit a forrasztóanyagok és folyasztószerek széles skáláját gyártja a legújabb innovatív technológiák segítségével, melyeknek hatására az ólommentes gyártás fő beszállítójává vált. Vezető szerepet tölt be - többek között - a légiközlekedési és űrhajózási iparban, az autógyártás területén, valamint a fogyasztói elektronikában.

A kiváló minőségű és hosszú élettartamú pákahegyek fontossága felértékelődik az ólommentes forrasztási folyamatok során. A Plato ezekkel a minőségi alkatrészekkel és a szintén élvonalbeli kiegészítőivel az iparág kedvelt és elismert gyártójává vált.

A Hakko Corporation világszerte elismert vezető forrasztási termékek gyártója. A Hakko filozófiája, hogy minden körülmények között eleget tegyen a megnövekedett igényeknek. A több mint fél évszázados tapasztalata a forrasztási technológiában lehetővé teszi, hogy képesek legyenek hosszú távon megőrizni a legmagasabb gyártói minőséget és termékszolgáltatást. A kezdő felhasználótól kezdve a professzionális gyártókig mindenki igényét tökéletesen ki tudja szolgálni az innováció, kreativitás és a bizalom érzetét szem előtt tartva.

Professzionális forrasztó berendezések és eszközök.

Segédszerszámok, eszközök és tisztítószerek piacvezető gyártója.

Nyomtatott lapok javításához készített minőségi szerszámok és anyagok.

A világ élvonalába tartozó optikai ellenőrző rendszerek.
H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115. | Tel: +36-20-260-6018 | Fax: +36-1-258-6522


© copyright 2012 Al-Bohacen Kft.