H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115.
Tel: +36-20-545-3331
Fax: +36-1-258-6522LEGFRISSEBB HÍREINK

Facebook!
Al-Bohacen közösség

2013-07-24


Csatlakozzon közösségünkhöz és értesüljön első kézből!


Tovább...

3D lézervágás!
Újabb gyártócsarnok

2013-04-09


Új, 1200m2-es gyártócsarnokunkban, Prima Optimo 200-as típusú öttengelyes lézervágó berendezésünk várja megrendelőink kívánságait.


Tovább...

Friss katalógusok!
Több nyelven

2013-02-08


Felkerült a letölthető dokumentumaink közé aktualizált bemutatkozó, valamint a csővázas rendszerekről szóló katalógusunk.


Tovább...

Tudta Ön, hogy:

Katt:   IP:

PageRank

GYÁRTÓSOROK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Az Al-Bohacen Kft. filozófiája a jól megtervezett és előkészített innováció. A csővázas rendszer értékesítése egy fejlődési szakasz kezdetét jelentette a vállalat életében, ami teljes struktúraváltást követelt mind termékforgalmazás, mind szakmai felkészültség tekintetében. Az Al-Bohacen Kft. eredetileg forrasztástechnikai berendezések kereskedelmével, javításával kezdte működését nyolc évvel ezelőtt. Mára, egy 1000 m2 területen működő 25 főt foglalkoztató, az ipari nagyvállalatok preferált beszállítójaként, több országban jelenlévő vállalattá fejlődött. A vállalkozás tevékenységi köre ennek megfelelően nem csak az eredeti termékkörrel, hanem számos gyártó (Finetech, JBC, Almit, Metcal, Tesa, Leica, Plato stb) kizárólagos forgalmazója, a szakszerviz feladatokat ellátó partnere.


A csővázas termék piaci bevezetése elején még csak az alkotóelemek - úgymint csövek, összekötő elemek és egyéb kiegészítők - forgalmazására korlátozódott a tevékenység. Látva a Magyarországon jelentkező igényeket, az alkotóelemek forgalmazásán felül elkezdtük a csővázas elemekből összeszerelhető gyártósori egységek tervezését és kivitelezést. A fokozatosság elvét követve első időkben az elektronikai termékeket gyártó vállalatok javító, összeszerelő állomásait terveztük, építettük össze, de ma már komplett gyártósorok tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk.

Termékeink kompatibilisek (28mm átmérő) a már meglévő és működő berendezésekkel, hiszen minőségében, méretezésében, színeiben pontosan illeszkedik a már piacon lévő termékekhez. Portfóliónkban megtalálhatók többféle színben ABS bevonattal rendelkező, vagy rozsdamentes kivitelezésű, és az elektronikai iparban használatos ESD minősítéssel rendelkező csövek, összekötőelemek.


Az Al-Bohacen Kft. által összeépített gyártósorok az ipar több területén is megtalálhatók, hiszen a termék szorosan kapcsolódik Lean technológia megvalósításához, amely elengedhetetlen feltétele a termelékenység fokozásának. Szakembereink a helyszíni felmérések után 3D modellezésű rajzokat készítenek, majd a telephelyen elkészített modellek bemutatásával véglegesítik a megrendelő elvárásait. Raktárkészletünk ma már országos szinten is egyedülálló, amely biztosítja partnereink részére a csővázas termékek folyamatos és rövid határidejű beszerzési lehetőségét. Az általunk forgalmazott termékek mennyisége tette lehetővé, hogy képviselője legyünk a világ egyik legnagyobb csővázas elemeket gyártó vállalatnak az UNIJOINT-nak. A környező országokban is megtalálható szolgáltatásunk - Románia, Ukrajna, és Szlovákia területén - tervezési és kivitelezési lehetőségekkel.

Amennyiben az Önök vállalatánál is szükség van innovatív megoldásokra, kérem, jelezze felénk és mi megpróbálunk megoldást találni a felmerülő igényekre. Kérje szakembereink véleményét, akár ingyenes helyszíni felméréssel és az elkészített rajzok alapján kézzelfoghatóvá válik az elképzelés.

A teljes portfóliót tartalmazó katalógusunk ingyenesen elérhető postai, vagy elektronikus úton.

A termék összeállítása tekintetében több opció is választható:

  • az alapanyagot megvásárolja raktárunkból és az általunk elkészített rajzok alapján a megrendelő maga készíti el a berendezést
  • az alapanyagot megvásárolja raktárunkból, a rajzok alapján méretre szabjuk és a kiszállítás után a megrendelő összeszereli a berendezést
  • az alapanyagot megvásárolja raktárunkból és készre szerelve leszállítjuk a megrendelőnek
H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115. | Tel: +36-20-260-6018 | Fax: +36-1-258-6522


© copyright 2012 Al-Bohacen Kft.